Eefje de Visser is toegevoegd aan de 'Peel Slowly and See'-avond van 30 januari. (Foto: PR).

Eefje de Visser op Peel Slowly and See in Leidse Schouwburg

‘Peel Slowly and See’, georganiseerd door platenzaak Velvet Music Leiden, heeft zich zo onderhand ontwikkeld tot een opvallend terugkerend muziekfestival. Aan de editie op 30 januari in de Leidse Schouwburg zijn op het laatste moment nog drie artiesten toegevoegd, onder wie Nederlands singer-songwriter Eefje de Visser.

PeelSlowlyAndSee_Poster

Met Eefje de Visser, Laura Beekman en Matt Stinson is de line-up compleet.

Leidse Schouwburg
Het festival Peel Slowly and See begon als kleinschalige muziekfestijn in de platenzaak zelf. Vervolgens waren er optredens in het Scheltema Complex en Gebr. De Nobel. Nu komt daar, voor de 11e editie van Peel Slowly and See, de Leidse Schouwburg bij. Dat is de oudste en volgens de organisatie ‘misschien wel mooiste schouwburg van het land’.

Eefje de Visser
Eefje de Visser bracht onlangs haar derde album ‘Nachtlicht’ uit. Voor het nieuwe album wilde ze buiten haar comfortzone treden. Daarom trok ze naar Barcelona om nummers te schrijven en nam de plaat deels op in Utrecht, Gent en Frankrijk. Hoewel Eefje gewoonlijk met een band optreedt, zal ze nu een solo-concert geven.

Video: Eefje de Visser – Scheef

Cultuur Leiden peel slowly


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×