Robert en Pim staan vanaf donderdag achter de grill in de kelder van Van de Leur.

Nieuw restaurant: Van de Leur krijgt grillkelder

Het lijkt wel of er de laatste tijd geen week voorbij gaat zonder opening van weer een restaurant in de Leidse binnenstad. Onlangs opende aan de Nieuwe Rijn restaurant Wielinga de deuren in het pand van de voormalige dansschool met diezelfde naam en ook deze weer komt er weer een bijzondere eetplek bij: een vleesgrot.

Grand Café Van de Leur aan de Breestraat opent aanstaande donderdag in de middeleeuwse kelder de ‘Meatcave‘. Een grillrestaurant zonder menukaart. Bezoekers kunnen zelf kiezen van de grill: een Big Green Egg houtskoolgrill. Bijvoorbeeld een driegangenmenu of een Meatcave megaburger. De gerechten worden bereid door Robert Lobensteijn. Voormalig demochef van Big Green Egg Nederland.

Leiden Science meatcave


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×