Finale Leidse Poetry Slam

In de Tuinzaal van Sociëteit De Burcht vind op 12 november de 12e finale van de Leidse Poetry Slam plaats. Vanaf 19.45 uur opent de zaal en zullen de finalisten vanaf 20.15 uur hun beste werk laten horen.

De finalisten, Mark Opfer-Ruting, Raymond van der Ven, Ditmar Bakker, Robin Veen, Bram Schrijnen, Roel Weerheijm, Sven de Swerts en Simon Mulder zullen hun beste beentje voor zetten. De presentatie van de finale van de Leidse Poetry Slam wordt uitgevoerd door Martin Aart de Jong.

Nederlands Kampioenschap
De jury bestaat uit Han Ruijgrok, Jaap Montagne, Yvonne Ottenhof en de gast-juryleden Joost van Gijzen en Adri Heinsbroek . Behalve de jury kiest ook het aanwezige publiek een winnaar. Beide winnaars gaan vervolgens door naar de halve finales van het Nederlands kampioenschap Poetry Slam in Utrecht.

De finale van de Leidse Poetry Slam vindt plaats in de Tuinzaal van De Burcht in de Burgsteeg 14. De toegang is gratis. De deuren openen om 19.45 uur en de wedstrijd begint om 20.15 uur.

Cultuur Leiden Nieuws Poetry Slam Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×