Leidse duurzaamheidsregels verruimd

De mogelijkheden om bij de gemeente Leiden in aanmerking te komen voor duurzaamheidssubsidies en -leningen worden versoepeld en uitgebreid. Tot nu toe kon er eenmalig subsidie worden aangevraagd voor maatregelen om de woning duurzamer te maken. Het maximumbedrag was 1.000 euro. Voortaan kan er tot 5.000 euro worden gevraagd en kan dat bovendien verdeeld worden over verschillende aanvragen. Handig voor wie – om wat voor reden dan ook – een serie maatregelen niet in één keer wil nemen.

De gemeente kent twee regelingen. De ene is bedoeld voor het verduurzamen van de eigen woning, de ander is bedoeld voor gezamenlijke initiatieven in de stad. De versoepeling geldt voor de eerste regeling, de tweede regeling is verlengd tot 2018.

Leiden Politiek duurzaam


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×