Vluchtelingen gratis naar LIFF

Het Leiden Internationaal Film Festival (LIFF) vertoont op donderdag 5 november een speciale uitvoering van Jurassic World. De film wordt met Arabische ondertiteling vertoond en is gratis te bezoeken door alle vluchtelingen die in Leiden verblijven.

Het filmfestival vertoont Jurassic World omdat het een van de weinige recente films met Arabische ondertiteling is die op korte termijn te verkrijgen was. Ook hoopt LIFF hiermee een breed publiek te kunnen vermaken.

De vertoning zal zijn in het Trianon theater op 5 november om 13.00 uur. Meer informatie over het Leiden Internationaal Film Festival vind je op de website.

Cultuur Leiden Nieuws LIFF2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×