Wethouder Paul Laudy en directeur Aart Jan Verdoold ondertekenen de overeenkomst voor de woontoren Bètaplein. (Foto: Buro JP).

Overeenkomst Hutspottoren ondertekend

Afgelopen donderdag hebben wethouder Paul Laudy en directeur Aart Jan Verdoold van GREEN hun handtekening gezet onder de plannen voor de woontoren die moet verrijzen aan het Bètaplein. Daarmee is een volgende stap gezet in de realisatie van ongeveer 135 startersappartementen in de Lammenschansdriehoek.

Naast de woontoren zal GREEN een parkeergarage bouwen, met daarin ook een fietsenstalling voor het ROC Lammenschans en het Da Vinci College. De gemeenteraad vergadert begin 2016 over het bestemmingsplan voor de woontoren en de garage. Na vaststelling van het bestemmingsplan kan medio 2016 worden gestart met de bouw van de woontoren en garage met fietsenstalling.

Leiden Politiek greentower


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×