Een jaar geleden reageerden veel Leidenaren fel op het ontwerp voor de restauratie en uitbreiding van Museum De Lakenhal. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels begonnen. (Impressie: PR).

Informatieavond over werkzaamheden Lakenhal en Lammermarkt

De werkzaamheden aan de Lammermarkt ter voorbereiding op de verbouwing van Museum De Lakenhal, zijn van start gegaan. Aanstaande donderdag wordt er in De Lakenhal een informatieavond over de werkzaamheden aan de Lammermarkt gehouden.

De avond is gratis voor alle belangstellenden toegankelijk. Daar zijn onder meer museummanagement, conservatoren, architecten en afgevaardigden van de gemeente Leiden aanwezig. Bij verschillende informatiestands kunnen de aanwezigen hun vragen stellen over de werkzaamheden aan de Lammermarkt en de plannen voor De Lakenhal en het Kijkhuis.

De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Om 20.00 uur geven projectleider Bouke Kapteijn en museumdirecteur Meta Knol een korte presentatie. Het volledige programma staat op de site van Museum De Lakenhal.

Cultuur Leiden jammermarkt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×