Songs by Suzy in de studio bij Live071

Was je gisteren nog te druk met Sinterklaas vieren en kon je daarom niet luisteren naar de uitzending van Live071? Dat kan gebeuren, maar gelukkig hebben we nu de Soundcloud link al voor je. Kan je toch nog even genieten van Songs by Suzy die langskwamen bij studio Nieuwplaatz. Het was de eerste keer dat we daar officieel een band hadden. Op de testuitzending na bij de Kunstroute‬.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/236449438″]

Verder in de uitzending van deze week de agenda van de komende week en ook veel Leidse muziek in het laatste halfuur. Aanstaande zondag gewoon weer luisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Dan komt Narda naar de studio van Sleutelstad.

Cultuur Leiden Live071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×