Het nieuwe kerstalbum 'Kerst voor Iedereen' van Jan Smit is inmiddels meer dan 40.000 keer over de toonbank gegaan. Goed voor Platinum. Dat werd met Minister President én Humberto Tan gevierd bij RTL Late Night. (Foto: PR).  

Jan Smit komt zingen in Leiden ondanks keelontsteking

De afgelopen dagen moest Jan Smit al zijn zangoptredens afzeggen wegens een flinke keelontsteking. Dubbele strop voor de populaire zanger die juist nu het hele land doorreist om zijn nieuwe kerstalbum te promoten. Ook de optredens van vandaag zijn gecanceld. Wel gaat Jan op pad om het album te signeren, maar zingen is er noodgedwongen niet bij.

Goed nieuws voor zijn Leidse fans: het optreden op de Kerstmarkt Leiden gaat morgen wel door. Jan is voldoende hersteld. Dat heeft zijn management zojuist laten weten aan het Centrummanagement Leiden.

Naast een nieuw kerstalbum ging Jan Smit de afgelopen weken in Noorwegen op zoek naar het ultieme kerstlied. Samen met de 3 J’s, Jeroen van der Boom, Ramon Beuk en The Kik, vormde hij ‘O Dennenband’. Het lied ‘Kerst Overal’ is het resultaat van de zoektocht die ook op tv was te volgen.

Advertentie

Cultuur Leiden kerstmarkt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×