(Foto's: Reanne van Kleef).

Kerstmarkt Leiden al zo goed als opgeruimd

kerstmarkt02Een weekje waren de mannen van Bouwbedrijf Leiden eerder deze maand wel zoet met het opbouwen van de drijvende kerstmarkt bij de Nieuwe Rijn. Vandaag, een dag na de sluiting, is er al bijna niets meer te zien van de populaire hotspot in het centrum.

Hoeveel bezoekers de kerstmarkt dit jaar heeft getrokken weet het Centrummanagement Leiden nog niet precies, maar de verwachtingen zijn hooggespannen.

 

Centrummanager Erwin Roodhart hoopt de cijfers eind volgende week paraat te hebben: “We zijn er nog mee bezig, omdat we dit jaar een nieuwe telmethode hanteren. De verwachting is dat we meer bezoekers hebben getrokken dan vorig jaar, vanwege de bekendheid bij publiek en touroperators en het mooie weer. Bovendien lag de kerstmarkt er dit jaar drie dagen langer dan eerdere jaren.

 

Advertentie

Cultuur Economie Leiden kerstmarkt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×