Eigenaar Ab van der Wiel van de meelfabriek polste Van den Hof voor een hotel in de meelfabriek. "Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Niet alleen het gebouw is geweldig, ook de locatie aan het water en de stad Leiden zijn prachtig. Een gouden combinatie dus," aldus Van den Hof op horecaplatform 'Entree'. (Archieffoto: Hielco Kuipers).

Meelfabriek krijgt viersterrenhotel

De meelfabriek krijgt in het Silogebouw een viersterrenhotel met 80 kamers en 20 hotelappartementen. Eigenaar Arjen van den Hof van Vondel Hotels uit Amsterdam opent in Leiden zijn eerste hotel buiten Amsterdam. Het is de bedoeling dat het Vondel Hotel in de meelfabriek eind 2018 de deuren opent. Het hotel gaat zich richten op zowel toeristen als op zakelijke overnachters. Bovenin komt een skybar met uitzicht over de hele stad.

Van den Hof is eigenaar van een aantal hotels en horecabedrijven in de hoofdstad. De Hallen, Vondel en Roemer en restaurant Remise 47.

Advertentie

Nieuws Meelfabriek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×