(Foto's: Chris de Waard).

Singelparkroute nu ook via Meelfabriek

Hoewel de officiële doorsteek van het Ankerpark naar het aan de andere kant van de Meelfabriek gelegen Katoenpark nog dicht is, kunnen wandelaars nu via het terrein van het enorme industriële complex hun weg vervolgen.

Sinds enkele dagen is de doorgang langs de nieuwe Singelparktoren en de binnentuin geopend. De door landschapsarchitect Piet Oudolf ontworpen tuin zelf is nog met hekken afgesloten om de beplanting eerst de kans te geven om te kunnen groeien.

De verbouwing van de Meelfabriek is voorlopig nog niet klaar. Het gebied blijft daarom nog wel even bouwterrein. Dat is ook de reden dat de officiële parkroute door het gebied nog dicht is. Een groot hekwerk sluit de al in 2020 geplaatste Helarbrug de komende tijd daarom nog af.

De doorgang over het vrijgegeven deel van het terrein van de Meelfabriek.

De doorgang vanuit het Ankerpark is nog dicht. Op die plek wordt nog volop gebouwd. Pas als alles klaar is, gaat de Helarbrug open.

Leiden Maatschappij Meelfabriek Singelpark


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×