Doormiddel van de dispensers kan het kruidenpotje meteen worden aangevuld zonder verpakkingen (Foto: Facebook Verpakkingsvrijewinkel Oss).

Ruim 6000 euro voor toekomstige verpakkingsvrijewinkel

De verpakkingsvrijewinkel zou in december al haar deuren openen. Vorige week startte de Jeroen Schrama en Anne Gotink een crowdfundingsactie om de financiën bij elkaar te krijgen om de winkel daadwerkelijk te openen. Na 9 dagen staat de teller al op bijna 6.500 euro.

Jeroen Schrama en Anne Gotink hopen op 9.000 euro aan donaties. Doormiddel van de crowdfundingsactie kunnen er dispensers gekocht en gevuld worden. Ook moet een kassasysteem aangeschaft worden. Het grootste gedeelte van de aankleding van de winkel zal worden gekocht bij tweedehandswinkels.

“Na een flitsende start binnen onze eigen kringen, hopen we nu dat ook de rest van Leiden en omstreken van onze campagne hoort,” vertelt Jeroen Schrama, mede-initiatiefnemer. “Het liefst zoveel dat we over ons streefbedrag heen gaan, en zo ruimte krijgen voor gave acties en apparaten!”

Leiden Verpakkingsvrije Winkel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×