Opening verpakkingsvrije winkel vertraagd

In december zou ze het licht moeten zien, maar twee maanden later is er in Leiden nog geen sprake van een verpakkingsvrije winkel. Initiatiefnemer Jeroen Schrama geeft aan dat er nog een crowdfundingsactie komt en dat het pand dat hij op het oog had wellicht niet beschikbaar is.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/242890468″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Maarten Mulder in gesprek met Jeroen Schrama over de huidige stand van zaken rondom de plannen voor een verpakkingsvrije winkel.

“Het gaat vooruit, maar trager dan je zelf wilt. Het belangrijkste is: waar gaan we zitten. We hadden een pand op het oog, maar die wordt het misschien toch niet. We hebben andere panden in het vizier, maar we willen het liefst op het Kraftpark zitten. Wanneer de winkel er daadwerkelijk is kan ik niet concreet zeggen, maar het zou in twee tot drie maanden moeten kunnen.”

 

Leiden Verpakkingsvrije Winkel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×