Tijdens de Slag om Leiden wordt er een tombola gehouden waarbij geboden kan worden op allerlei kavels. De Vrienden van Issoria zijn nog op zoek naar meer prijzen voor dat rad van fortuin. "Hoe meer hoe beter!"

Nu al recordopbrengst bij Slag om Leiden-lustrum

Dinsdag 22 maart wordt bij de Leidse Studentenvereniging Minerva voor het vijfde jaar op rij de ‘Slag om Leiden‘ gestreden. Bij de pubquiz ten bate van Hospice Issoria draait het allemaal om parate kennis. Kennis over Leiden, over politiek, sport, kunst, natuur en geschiedenis. Voor de lustrumeditie heeft zich het recordaantal van 72 teams aangemeld. Elk team bestaat uit vijf personen en deelname kost 555 euro. Dat alleen al levert het mooie bedrag op van zo’n 40.000 euro voor het goede doel.

Jaap van Sandijk in gesprek met Thijs Hemmes van de Vrienden van Issoria die de Slag om Leiden later deze maand voor de vijfde keer organiseren.

Wil je graag meedoen met een team? Grijp je kans! Er is een tafel vrijgekomen!

Bij die 40.000 euro blijft het niet bij de vijfde Slag om Leiden. Maar daar komt nog wel het een en ander bij. Zo kan er geboden worden op allerlei items bij het Rad van Fortuin en ook worden er boetes uitgedeeld door ‘strenge agentes’ die het bonnenboekje trekken voor deelnemers die bijvoorbeeld ongeoorloofd gebruik maken van hun mobiele telefoon. Het opzoeken van antwoorden op de vaak vreselijk ingewikkelde vragen is namelijk ten strengste verboden.

Leiden slagomleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×