(Foto's: 112 Sleutelstad).

Jan van Houtbrug weer open voor zwaar verkeer

De verkeersregelaars staan er nog, maar nu om voetgangers en fietsers de juiste route over de Jan van Houtbrug te wijzen. Afgelopen weekeinde is er een noodbrug aangelegd, waardoor zwaar verkeer weer ongestoord over de brug kan rijden.  Aan weerszijden van het brugdek zijn betonnen geleiders neergezet. Die kosten ruimte en rijden de fietsers aan de ene kant van de brug en moeten voetgangers gebruik maken van de andere kant.

De noodbrug is over het verzwakte brugdek heen gelegd en steunt aan weerszijden op de kades. Vervolgens is er flink geasfalteerd, waardoor er nu weer een min of meer normale weg ligt tussen de Korevaarstraat en de Lammenschansweg.

Het alarmverkeer wordt nog even omgeleid via de Herenstraat totdat duidelijk is dat het verkeer inderdaad goed doorrijdt via de Jan van Houtbrug.

112 Sleutelstad Leiden janvanhoutbrug


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×