Van 5 tot en met 8 mei wordt er gebarbecued in het Rembrandtplein aan het Noordeindeplein in Leiden.

Barbecue festival GRILL krijgt herkansing

grillAfgelopen september werd de eerste editie van BBQ festival GRILL nog afgelast omdat de weersvooruitzichten ronduit slecht waren. Achteraf terecht want op de geplande bbq-dagen stortregende het. Begin mei krijgt het nieuwe evenement een herkansing. In het extralange weekeinde van 5, 6, 7 en 8 mei wordt er volop gebarbecued in het Rembrandtpark aan het Noordeinde.

Bij GRILL is het de bedoeling dat de bezoekers eerst bij een pop-up slager een stuk vlees uitzoeken en dat vervolgens bij een van de barbecues laten bereiden door de aanwezige BBQ-experts. Er kan ook worden gekozen voor vis of groenten.

GRILL gaat op Bevrijdingsdag open om 16.00 uur en sluit om 23.00 uur. Ook op vrijdag en zaterdag is het Rembrandtpark van 16.00 uur tot 23.00 uur geopend en op zondag 8 mei wordt er gebarbecued van 14.00 uur tot 21.00 uur.

Toegang tot het terrein is gratis. Parkeren kan om de hoek op het parkeerterrein Haagweg.

Leiden grill


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×