Rembrandtpark omgetoverd tot zomers barbecue-terrein

Op de mooiste dag van 2016 tot nu toe gaat morgen de eerste editie van start van BBQ-festival GRILL. De hele dag is er al hard gewerkt aan de aankleding van het Rembrandtpark naast de voormalige Zeevaartschool. Morgen worden er vijf grote barbecues geplaatst, waaronder ook een smoker. “Dat noem ik altijd maar een grote rookoven,” lacht Trudy Kwik die met zakenpartner Alexander van Nimwegen tekent voor de organisatie.

Trudy Kwik van GRILL vertelt enthousiast over het nieuwe foodfestival dat Leiden vanaf morgen rijk is.

De bezoekers van GRILL kunnen ter plekke een stukje vlees of vis uitzoeken, of groene voor de vegetariërs, en vervolgens een barbecue uitzoeken om het te laten bereiden door een van de grillmasters onder leiding van Ronald Rotteveel die bekend is van het gelijknamige RTL-programma. “Hij heeft een superteam samengesteld,”zegt Kwik. “Allemaal stoere mannen.”

Het publiek kan vanaf donderdagmiddag 16.00 uur terecht in het Rembrandtpark dat voor de gelegenheid is voorzien van biertonnen, kleedjes en zitzakken, Genieten van een hapje en een drankje met op de achtergrond muziek van een dj die ouderwetse vinylplaatjes draait.

Speciale tip van de organisatie: kom met de boot en eet lekker een boord.

Cultuur Leiden grill


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×