(Foto's: Chris de Waard).

Enorme drukte overvalt organisatie BBQ-festival GRILL

Een vrije dag in combinatie met het mooiste weer van 2016 tot nu toe zorgden er gisteren voor dat barbecue-festival GRILL in het Rembrandtpark een enorme bezoekersstroom trok. De organisatie werd op de eerste dag van het nieuwste eet- en drinkevenement van Leiden compleet overvallen door de mensenmassa die meteen al bij de opening om vier uur het Rembrandtpark binnenkwam. Het was daardoor flink wachten om een drankje of burger te bemachtigen.

Organisator Trudy Kwik van GRILL stelt dat er vandaag meteen een aantal wijzigingen doorgevoerd wordt om de wachtrijen te verminderen. Ook wordt er geprobeerd om extra eettentjes neer te zetten. Kwik: “Bij een nieuw restaurant ga je eerst eens proefdraaien om de kinderzoektes eruit te halen. Gisteren stonden de mensen al in de rij toen we nog niet eens open waren.”

Leiden grill


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×