Vivienne Aerts & Museumnacht bij Live071

Net bijgekomen van Summerjazz hebben we alweer een drukke uitzending met leuke gasten. Vivienne Aerts was op bezoek met (choco)Ted. Aanstaande zaterdag is ChocoJazz, een waar toetjesfestijn met livemuziek van Vivienne jazz. We krijgen alvast een klein voorproefje. Waar het is willen ze niet zeggen maar wel dat je nog maar enkele kaartjes zijn.

Verder kijken we vooruit naar de museumnacht. We nemen het programma door met de organisatie en selecteren alvast wat pareltjes. Het wordt een bijzonder nachtje.

Natuurlijk ook veel muziek van De Dijk, Black Tarantula, Tim Knol, Ellen ten Damme, Cory Henry, Amber Gomaa, Michael Prins, Julia van der Marck, Songs by Suzy, DeWolff, Marvelious, Zosja, The Stream, Swing Lo’, Glossy Jesus.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/265464390″]

Advertentie

Cultuur Live071 Museumnacht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×