(Foto: AS Media).

Politie vindt vuurwapen bij neergeschoten verdachte

In een woning aan de Arendshorst heeft de politie maandagavond inderdaad een vuurwapen aangetroffen. Eerder die avond schoten agenten een 40-jarige Leidenaar neer in de hal van de flat. De politie kwam naar de galerijflat in de Merenwijk om de man aan te houden in verband met een ernstige mishandeling eerder op de dag. Bij de politie was informatie binnengekomen dat de man mogelijk in het bezit was van een vuurwapen. Dat bleek dus te kloppen.

De politie doet nog onderzoek naar de mishandeling eerder die dag. In verband daarmee werd overigens ook een 29-jarige vrouw uit Leiden aangehouden die in gezelschap was van de neergeschoten verdachten. Beiden verdachten zitten nog vast en worden verhoord.

112 Sleutelstad Leiden hoess Schietpartij Arendshorst 2016


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×