Leidenaar opgepakt na terrasruzie in Merenwijk

De politie heeft Leidenaar Hoessein G. gisteravond opgepakt na een door omstanders gefilmd conflict op het terras van snackbar de Koperwiek in de Merenwijk. Op de beelden is te zien dat de twee mannen ruzie met elkaar maakte, daarbij werd door Guizouni ook gedreigd met een stuk glas van een kapot bierflesje.

De beelden van de 40-jarige Leidenaar werden op de videosite Dumpert gezet en zijn inmiddels bijna 785.000 keer bekeken.

De politie was een onderzoek gestart naar de ruzie die al op maandag 22 mei plaatsvond. De twee mannen, bekenden van elkaar, raakten daar met elkaar in gevecht waarna de politie werd gealarmeerd. Agenten spraken de twee mannen ter plaatse aan, maar geen van beiden wilde aangifte doen. Het onderzoek duurt nog voort.

Guizouni zit danig met de kwestie in zijn maag, zo liet hij gisteren aan Sleutelstad weten. “Ik ben niet blij met de hele situatie. Er wordt maar een bepaald moment getoond, niet wat er vooraf is gebeurd en ook niet dat we daarna samen nog wat zijn gaan drinken. Het is niet goed wat er is gebeurd, maar alles is nog diezelfde avond uitgesproken.”

112 Sleutelstad Leiden hoess


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×