Weer enorme bergen slagroompatronen gevonden

8

lachgas01De politie waarschuwt al enige tijd tegen het inhaleren van lachgas uit slagroompatronen. Vooralsnog zonder al te veel resultaat, zo lijkt het. Dit weekeinde werden op verschillende plaatsen in Leiden weer hele bergen lege capsules gevonden. Onder meer bij de Noachstraat en het Bizetpad.

“Ik hoop dat ouders gaan opletten op het gebruik van lachgas door hun kinderen en de gevaren ervan opzoeken. Er staan voldoende waarschuwingen op internet,” zegt wijkagent Linda van ’t Wout. “Het zijn de nieuwe drugs. Gebruikers realiseren zich helaas niet hoe slecht het is.”

 

Delen

8 reacties

  1. Beetje triest dat de jeugd steeds meer pillen, drank, snuif en spuitjes, e.d. nodig heeft voor zich goed te voelen, en om ” plezier” te maken!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline