Tientallen lege slagroompatronen die door jongeren zijn achtergelaten na het inhaleren van het lachgas dat in de capsules zit. (Foto's: Twitter).

Weer enorme bergen slagroompatronen gevonden

lachgas01De politie waarschuwt al enige tijd tegen het inhaleren van lachgas uit slagroompatronen. Vooralsnog zonder al te veel resultaat, zo lijkt het. Dit weekeinde werden op verschillende plaatsen in Leiden weer hele bergen lege capsules gevonden. Onder meer bij de Noachstraat en het Bizetpad.

“Ik hoop dat ouders gaan opletten op het gebruik van lachgas door hun kinderen en de gevaren ervan opzoeken. Er staan voldoende waarschuwingen op internet,” zegt wijkagent Linda van ’t Wout. “Het zijn de nieuwe drugs. Gebruikers realiseren zich helaas niet hoe slecht het is.”

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden lachgas


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×