Overleg tussen de tijdelijke winkeliers in het Pop-Up Warenhuis. (Foto's: Chris de Waard).

Pop-Up warenhuis maand langer open

pop-up warenhuisHet Pop-Up Warenhuis Leiden in het voormalige V&D-pand blijft in ieder geval een maand langer open. Tot en met eind september dus. Over een verlenging in de maanden erna wordt nog gesproken. Hoe lang het pop-up warenhuis open kan blijven, hangt af van de planning van Hudson’s Bay.

 

De Canadese warenhuisketen opent in 20 tot 30 steden in Nederland een warenhuis. Dat moet op elkaar worden afgestemd en omdat er in Leiden minder te verbouwen valt dan in sommige andere steden kan het pand hier langer op alternatieve wijze worden ingevuld.

2016-08-09 10.10.11Overleg tussen de tijdelijke winkeliers in het Pop-Up Warenhuis. Langer open betekent ook een hoop geregel. Vooral voor de winkeliers die ook nog een vaste winkel in de stad hebben. Zo is Claudia de Zeeuw van concept store Eduard Leiden bijvoorbeeld alvast op zoek naar personeel voor de extra periode.

Cultuur Economie Leiden pop-upwarenhuis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×