Het Pop-Up Warenhuis Leiden was gisteren precies een week open. Na dat weekje proefdraaien was het tijd voor de officiële opening. (Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Pop-Up Warenhuis Leiden nu ook officieel open

Vrijdagmiddag werd na een weekje proefdraaien ook officieel de opening van Pop-Up Warenhuis Leiden in het voormalige V&D Pand gevierd. Er komen niet alleen veel mensen kijken, zo vertellen de tijdelijke winkeliers, maar er wordt ook best aardig verkocht.

Chris de Waard sprak bij de opening met Hans Gennotte van het Centrummanagement Leiden en met de Leidse cultuurmakelaar  Mirjam Flik.

“Sommigen pop-up winkeliers draaien zelfs zo goed dat ze er nu al meters bij hebben genomen,” vertelt projectleider Hans Gennotte van Centrummanagement Leiden. Ook hoorde hij al van deelnemers dat ze in het warenhuis hogere omzetten haalden dan in de eigen winkel.

De afgelopen dagen zijn de meeste lege plekken opgevuld, maar hier en daar kan nog een tijdelijke winkel worden ingepast. Belangstellenden kunnen contact opnemen via www.centrumvanleiden.nl.

Cultuur Economie Leiden pop-upwarenhuis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×