Zaterdag was het ouderwets druk in het V&D pand. De komende dagen komen er nog enkele pop-up winkeltjes bij in het warenhuis. (Foto's: Chris de Waard).

Topdrukte bij Pop-up warenhuis Leiden

Vrijdagmorgen oogde het nog een beetje rommelig in het Pop-up Warenhuis Leiden. Overal werd toen nog druk gewerkt aan de tijdelijke verkooppunten in het voormalige V&D-pand en ook waren er nog de nodige gaten op de verkoopvloer. Oorzaak: enkele ondernemers die hun toezegging geen gestand deden en op het laatste moment besloten toch geen pop-up ‘shop in shop’ te openen. Maar zaterdag was het beeld totaal anders.

Het leek wel of heel Leiden een kijkje kwam nemen in de voormalige V&D. Nieuwsgierige stadsgenoten, maar ook de nodige oud-werknemers liepen voor het eerst in maanden weer door de voor hen zo vertrouwde deuren naar binnen.

De komende dagen worden de laatste lege plekken opgevuld. Zowel door nieuwe ondernemers als door een enkele samenwerking van bedrijven die nu al hun plekje in het Pop-up Warenhuis Leiden hebben ingenomen. Belangstellenden kunnen zich melden via projecten@centrumvanleiden.nl.

Aanstaande vrijdagmiddag is na een weekje proefdraaien de officiƫle opening. die gaat in elk geval gepaard met een aantal mooie acties, zo belooft het tijdelijke management.

Cultuur Economie Leiden pop-upwarenhuis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×