(Archieffoto: Emile van Aelst).

Pop-Up Warenhuis open tot januari volgend jaar

Het tijdelijke warenhuis in het voormalige V&D-pand blijft tot de jaarwisseling open. De nieuwe huurder, Hudson’s Bay, heeft in Leiden veel minder tijd nodig voor de verbouwing van het pand dan in andere steden en dus kunnen Centrummanagement Leiden en het Cultuurfonds Leiden er maanden langer terecht met hun gezamenlijke project.

Chris de Waard in gesprek met centrummanager Erwin Roodhart over de verlenging van het pop-up warenhuis.

Eerder werd al duidelijk dat de pop-upstore tot eind september open kon blijven. Er werd al rekening gehouden met een extra verlenging, maar nu is dus duidelijk geworden dat Hudson’s Bay in ieder geval tot de jaarwisseling nog geen plannen heeft met het enorme gebouw tussen de Breestraat en de Aalmarkt.

Het enige dat nu nog roet in het eten kan gooien is een gebrek aan ondernemers die een tijdelijke winkel in het warenhuis willen openen, maar vooralsnog lijkt dat niet aan de orde. Wel zijn er nog plekken vrij. Belangstellenden kunnen daarvoor terecht bij het Centrummanagement Leiden.

Advertentie

Cultuur Economie Leiden pop-upwarenhuis


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×