Mustafa Kus in de uitzending bij Sleutelstad 93.7 FM.

Mustafa Kus onder voorwaarden naar DENK

Als hij een adviseursrol kan krijgen bij DENK dan staat Mustafa Kus daarvoor open. Het gisteren opgestapte bestuurslid van de SP Leiden zei dat vanavond bij Sleutelstad FM. Ook ziet hij wel een rol voor zichzelf weggelegd bij het opzetten van Denk Leiden.

Mustafa Kus over zijn flirt met de beweging Denk.

Kus wil in de toekomst best tijd steken in Denk, maar dan moet die partij zich wel breder gaan oriënteren. In een partij alleen voor allochtonen ziet hij niks. Dan blijf je klein. Denk groot! Wees er voor iedereen.

Bij de komende Tweede Kamerverkiezingen ziet Kus zich niet op de kandidatenlijst bij Denk staan. Al is het maar omdat hij er geen tijd voor heeft. Kus is druk bezig met de door hem opgerichte Stichting Omalief waar Turkse jongeren zich ontfermen over eenzame Nederlandse ouderen. “En dat komt op de eerste plaats,” zegt Kus die binnenkort wel op gesprek gaat bij Denk om te kijken of daar een plek voor hem is die aan zijn eisen voldoet.

Leiden Politiek kusdenk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×