Het bestuur van COC Leiden had ook een afvaardiging gestuurd naar Lazarus.

Rockcafé Lazarus organiseert feestje tegen homohaat

In Rockcafé Lazarus wordt vanavond een roze protestfeestje gevierd. Om tegenwicht te bieden aan de beschadiging van het regenboogzebrapad voor de deur van de kroeg werd het reguliere merdsz-feest omgedoopt tot GayBarMerdsz. “Dus trek je leren pakjes, politiepakjes of adam en eva kostuums uit de kast en kom op de bar liggen voor die bellyshots,” zo laat de organisatie met een vette knipoog weten.

De Merdsz staat voor Melle En Robbert’s Doordeweekse Super Zaterdag. Eens in de zoveel tijd wordt de Merdsz georganiseerd met als insteek dat bezoekers even vergeten dat er zaken als school, een baan of andere verplichtingen bestaan. “Gewoon lekker doen alsof het zaterdag is. De consequenties van deze fantastbare avond voor de dag erna lossen we als volwassen mensen die dag dan wel weer op.”

Leiden regenboogzebra


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×