Directeur Bas van Drooge en wethouder Marleen Damen bij een van deĀ cadeautjes die het jubilerende DZB gisteren kreeg. (Foto's: Chris de Waard).

DZB viert 25 jaar chocoladefabriek

Groot feest gisteren bij de chocolade-afdeling van de DZB. De sociale werkvoorziening vierde dat het productiegebouw waar chocolade wordt geproduceerd en verpakt 25 jaar geleden werd neergezet. Een feest dat gevierd werd met de 150 werknemers van de chocoladefabriek van DZB, de klanten, wethouder Marleen Damen en burgemeester Lenferink.

Chris de Waard ging even langs bij het jubileumfeest van de chocolade-afdeling van DZB en sprak er achtereenvolgens met directeur Bas van Drooge, wethouder Marleen Damen, burgemeester Lenferink en werknemer Martino.

Feest bij het 25-jarig jubileum van de chocoladefabriek van DZB.

 

Economie Leiden Politiek


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×