De afgelopen dagen is hard gewerkt aan de ijsbaan op de Nieuwe Rijn. vandaag was alles klaar en ging de baan open. (Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

IJsbaan op Nieuwe Rijn geopend

Vanmiddag om 17.00 uur is de ijsbaan op de Nieuwe Rijn voor het publiek geopend. Tot en met 8 januari kan er geschaatst worden op de drijvende schaatsbaan die tijdens het opvriezen al een bijzondere gast mocht ontvangen. T.rex Trix liet haar pootafdrukken achter in het ijs.

Over een week, op vrijdag 16 december, gaat ook de kerstmarkt open. Op de Beestenmarkt worden dan tijdens de Lichtjesparade de lampjes ontstoken van de enorme kerstboom die daar is neergezet in het kader van Joris’ Kerstboom.


Chris de Waard in gesprek met Mels Hartman bij de Opening van de IJsbaan Leiden.

Leiden IJsbaan Nieuwe Rijn


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×