Na een maand schaatsplezier op de Nieuwe Rijn is het nu weer over met de ijspret. (Foto's: Chris de Waard).

IJsbaan Nieuwe Rijn in no-time ontmanteld

Zondag werd er nog tot 18.00 uur geschaatst op de Nieuwe Rijn en nu is e al bijna niets meer te zien van drijvende ijsbaan die de afgelopen maand meer dan 20.000 sportieve bezoekers trok. Meteen na de sluiting werd begonnen aan het ontmantelen van de ijsbaan en de bijbehorende horeca- en uitgiftechalets.

(Video: Chris de Waard).

Gistermiddag werden de leidingen verwijderd die de inmiddels ontdooide ijsvloer sinds begin december bevroren hield. Ook de bebording en de versieringen werden opgeruimd en de eerste pontons werden alweer uit het water getakeld.

Leiden IJsbaan Nieuwe Rijn


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×