"Geen omklap zonder voldoende draagvlak," zei D66-fractievoorzitter Jeffrey van Haaster tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij over de mogelijke verplaatsing van het busstation. (Foto: Chris de Waard).

D66 alleen voor verplaatsen busstation bij voldoende draagvlak

Voldoende draagvlak voor het verplaatsen van het busstation naar de andere zijde van treinstation Leiden Centraal is cruciaal voor D66 Leiden. “Zonder voldoende draagvlak kunnen we niet instemmen met de omklap,” zei fractievoorzitter Jeffrey van Haaster vrijdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij.

Chris de Waard in gesprek met Jeffrey van Haaster over het verplaatsen van het busstation.

Wethouder Laudy laat de komende maanden onderzoeken of verplaatsing van het busstation goed en veilig kan. “Maar dat is voor ons niet voldoende,” zegt Van Haaster: “Dat het technisch haalbaar is, wil niet zeggen dat wij voor zijn. Draagvlak is echt een belangrijke voorwaarde voor onze fractie.”

 

Leiden Politiek busstation


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×