Leids Voetbalkwartiertje: FIFA-skills, G-voetbal, een supercomplex en Fox Sports Voetbaldag

De derde aflevering van ‘Leids voetbalkwartiertje’ staat online. Met dit online voetbalprogramma geven Leidenamateurvoetbal en Sleutelstad aandacht aan alle aspecten van de Leidse voetbalwereld. In deze aflevering: de skills van Valken ’68, G-voetbal bij UVS, het oude en nieuwe complex van ASC en FOX Sports Voetbaldag bij RCL.

In de deze aflevering krijgt de selectie van Valken ’68 de kans om hun skills te laten zien. Jeugdspeler Dylan daagt de jongens uit om zijn FIFA doelpunt na te doen. Gaat het ze Lukken?

UVS besteed al meer dan 25 jaar aandacht aan het G-voetbal, een tak in de voetballerij die vaak wordt onderbelicht. leids Voetbalkwartiertje bracht een bezoek aan de G1 van UVS. Zij namen het in de Kikkerpolder op tegen Overmaas G1.

Bij ASC maakt men zich op om afscheid te nemen van het complex waar al meer dan 100 jaar wordt gespeeld. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen. We kregen een kijkje achter de schermen.

In aflevering 1 van Leids Voetbalkwartiertje bezochten we Jip, jeugdspeler van RCL. Hij maakte een doelpunt dat bijna tot het mooiste doelpunt van Nederland werd gekroond. Hij verdiende daar ook een Fox Sports voetbaldag voor RCL mee, gepresenteerd door Hans Kraay jr. natuurlijk was Leids Voetbalkwartiertje daar bij aanwezig.

Elke maand komt er een nieuwe aflevering van Leids Voetbalkwartiertje online. Voor het programma wordt hulp gevraagd aan voetballiefhebbers zelf. Bijzondere voetbalverhalen zoals het grootste voetbaltalent, de beste vrijwilliger, het oudste lid, een supersupporter of iemand met een fantastische ervaring kunnen worden aangemeld. Elke maand kiest de redactie het meest indrukwekkende verhaal uit en krijgt deze persoon een mooi plekje in de uitzending.

Ook leuke Leidse voetbalfilmpjes kunnen worden ingestuurd. Van mooie doelpunten tot overwinningsdansjes en kleedkamerrituelen, alles is welkom. Inzendingen kunnen naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl of sport071@sleutelstad.nl.

Regio Sport Leids Voetbalkwartiertje


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×