(Foto: Reanne van Kleef).

Laatste kans op Leidse straatnaamborden

De Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) geeft iedereen een laatste kans om een Leids straatnaambord te bemachtigen. Tot 29 mei kunnen geïnteresseerden nog leuke acties voor één van de driehonderd beschikbare straten uitvoeren, een foto of filmpje daarvan uploaden op de Facebookpagina van de PKvV en een bord winnen.

Begin dit jaar werd een groot deel van de straatnaamborden in de binnenstad vervangen. De gemeente heeft toen aan de PKvV gevraagd om een leuke actie te bedenken om de borden uit te delen in de stad. Die actie richtte zich toen voornamelijk op studenten, maar ook andere inwoners van Leiden mochten meedoen. Nu krijgt iedereen dus nog een laatste kans om een bord naar keuze in bezit te krijgen.

Een ‘leuke actie’ voor een straat kan van alles zijn: de hond van de buurman uitlaten, een kopje koffie met de eenzame buurvrouw drinken, de straat vegen, onkruid wieden, iemand helpen verhuizen of een buurtborrel organiseren.

De actievoorwaarden staan op de website van de PKvV.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×