Minuut stilte voor Aad van der Luit bij Leiden Marathon

De Leiden Marathon zal de lopers en toeschouwers vragen een minuut stilte te houden voor de vorige week overleden Aad van der Luit. De stilte wordt gehouden voor de start van de halve en hele marathon die zondag 21 mei om half 11 plaatsvindt.

De stilte is een eerbetoon aan de sportvader van Leiden die in de beginjaren van de marathon ook zijn bijdragen heeft geleverd. “Maar meer dan dat is Van der Luit belangrijk geweest voor de stad en de sport in het bijzonder,” verklaart marathonvoorzitter Tjeerd Scheffer de oproep. Direct na de minuut van Aad zal zanger Ludwig Smith het Wilhelmus zingen, waarna de start plaatsvindt.

Leiden Sport aadluit


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×