(Foto's: Emile van Aelst).

Leiden Culinair van start op de Kaasmarkt

Leiden Culinair is donderdagmiddag van start gegaan op de Kaasmarkt. Omgetoverd tot Fransman hees wethouder Robert Strijk de Franse en Leidse vlag en verklaarde het culinaire festival daarmee voor geopend.

Thema van deze 31e editie is Frankrijk. Vanwege de oude platanen die de Kaasmarkt sieren en een Frans tintje geven. Bon Appétit is dus het credo van de 14 deelnemende restauranthouders die nog tot en met 25 juni hun mooiste gerechten presenteren op het plein.

Reanne van Kleef sprak met voorzitter Rob van Marwijk van Leiden Culinair en met wethouder Robert Strijk over de opening en tijdelijke locatie van het culinaire festival.

 

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×