Opening Hof van Duivenvoorde tijdens Monumentenweekeinde

Het nieuwe bezoekerspaviljoen Hof van Duivenvoorde bij het gelijknamige kasteel in Voorschoten wordt op vrijdag 8 september officieel geopend door fotografe en voormalig nieuwspresentatrice Sacha de Boer. Ter gelegenheid van de opening maakte zij een fotoreportage in het 19de-eeuwse Engelse landschapspark van Duivenvoorde. Zij verbleef hiervoor 24 uur op het landgoed. In het paviljoen vinden bezoekers straks ook de museum- en landgoedwinkel.

Tijdens het Open Museumweekeind op 9 en 10 september zijn het kasteel en het landgoed gratis te bezoeken. Op het terrein worden in samenwerking met de organisatie van het Weekeind van Voorschoten ook allerlei demonstraties, uitvoeringen en workshops gegeven door Voorschotense kunst- en cultuurorganisaties.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline