Dinsdag gingen Hudson's Bay en La Place open voor het publiek. De 21e doen ze het dunnetjes over met een echt feestelijke publieksopening. (Foto: Reanne van Kleef).

La Place opent Café in Hudson’s Bay in Leiden

Nu warenhuis Hudson’s Bay de deuren in Leiden heeft geopend, laat ook La Place van zich horen. De restaurantketen verwelkomt nu al bezoekers, maar gaat op donderdag 21 september nog een keer echt feestelijk openen op de vierde etage van het warenhuis.

Ook het warenhuis zelf houdt op 21 september een feestelijke opening. Om 11.00 uur bij en ingang aan de Aalmarkt. Iedereen is uitgenodigd.

Het nieuwe selfservice café serveert dagelijks ontbijt, lunch en diner. “Maar ook huisgemaakt gebak met koffie of thee,” zegt Manager food van La Place Leiden Maarten Geluk. “Het nieuwe café is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je er zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele café voorzien van gratis wifi en zijn er rustige plekken waar je kunt werken.”

Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 138 gasten en buiten is plaats voor 118 bezoekers. Het selfservice café heeft 26 medewerkers in dienst. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in de Hudson’s Bay warenhuizen openen.

Openingstijden
11:00 – 18:00 Maandag
09.30 – 18.00 Dinsdag t/m woensdag
09:30 – 21:00 Donderdag
09:30 – 18:30 Vrijdag t/m zaterdag
12:00 – 18:00 Zondag

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×