Groene Lintjes voor twaalfde keer uitgereikt door GroenLinks Leiden

Vrijdagmiddag zijn bij biologisch restaurant Logica aan de Stille Rijn de Groene Lintjes uitgereikt. Met die lintjes zet GroenLinks Leiden jaarlijks duurzame projecten of personen in hert zonnetje. Het was de twaalfde keer dat de partij de verkiezing organiseerde.

Chris de Waard sprak na de uitreiking met de winnaars.

Voor de Groene Lintjes waren dit keer elf personen en organisaties voorgedragen. Uit die nominaties koos GroenLinks Leiden drie winnaars. Geert Crielaard van het Singelpark, de Stichting duurzame Horeca Leiden en Plastic Soup Surfer Merijn Tinga kregen de groene onderscheiding opgespeld.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline