De winnaars van een Groen Lintje met van links Jos Olsthoorn van GroenLinks Leiden die de lintjes uitreikte. (Foto's: Emile van Aelst).

Groene Lintjes voor twaalfde keer uitgereikt door GroenLinks Leiden

Vrijdagmiddag zijn bij biologisch restaurant Logica aan de Stille Rijn de Groene Lintjes uitgereikt. Met die lintjes zet GroenLinks Leiden jaarlijks duurzame projecten of personen in hert zonnetje. Het was de twaalfde keer dat de partij de verkiezing organiseerde.

Chris de Waard sprak na de uitreiking met de winnaars.

Voor de Groene Lintjes waren dit keer elf personen en organisaties voorgedragen. Uit die nominaties koos GroenLinks Leiden drie winnaars. Geert Crielaard van het Singelpark, de Stichting duurzame Horeca Leiden en Plastic Soup Surfer Merijn Tinga kregen de groene onderscheiding opgespeld.

 

Leiden Maatschappij Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×