(Foto's/video: Chris de Waard).

Brownies&Downies nieuwste aanwinst in Aalmarktgebied

De Aalmarkt is klaar. Na jaren van bouwen, verbouwen en restaureren is gisteren met de officiële opening van lunchcafé Brownies&Downies het laatste pand in het Leidse winkelhart in gebruik genomen. Het is de vijftigste vestiging van de keten die de afgelopen jaren de ene na het andere vestiging opende. De werknemers zijn een mix van regulier horecapersoneel en ‘kanjers’ zoals eigenaar Stefan Verboom de medewerkers met het syndroom van down noemt die een deel van het werk voor hun rekening nemen.

 

Bouwwethouder Paul Laudy kwam gistermiddag de officiële opening verrichten. Vanwege het slechte weer werd het lint uiteindelijk binnen doorgeknipt in plaats van in de stromende regen. Laudy werd daarbij geholpen door Summer. Een van de medewerkers van het bedrijf.

Wethouder Laudy verrichtte de opening van Brownies&Downies door samen met een van de medewerksters, Summer, een lint door te knippen.

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×