Kim Vermaas van het Leidse Scylla werd zaterdag Nederlands kampioen mixed dubbel op het NK tafeltennis.  (Foto: Jan Vermaas).

Leidse tafeltennisster prolongeert Nederlandse titel Mixed Dubbel

Speelster Kim Vermaas van het Leidse Scylla is zaterdag in Zwolle Nederlands kampioen Mixed Dubbel op het NK tafeltennis geworden. Dat deed ze met haar dubbelpartner Rajko Gommers. In de finale versloegen ze het koppel Tanja Helle / Koen Hageraats. Daarmee prolongeerden ze hun titel.

Vermaas heeft zich ook geplaatst voor de halve finale in het enkelspel. Die wordt vandaag om 12.00 uur gespeeld. Ana Gogorita is dan de tegenstander. De finale begint om vanmiddag om 15.00 uur. Vorige week liet Vermaas al zien dat ze in vorm is. Toen sleepte ze voor het Nederlands team de overwinning tegen Italië binnen tijdens een EK kwalificatiewedstrijd.

Het NK is live te volgen via: https://www.youtube.com/watch?v=1abLJOxGiso

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×