Vanavond verkiezingsdebat in Stevenshof over Rijnlandroute en bouwplannen in de wijk

De Wijkraad Stevenshof organiseert als laatste wijk van Leiden vanavond (vrijdag 16 maart) een verkiezingsdebat. Onderwerpen zijn onder meer de (gevolgen van) de aanleg van de Rijnlandroute, bouwplannen in de wijk waaronder de woontoren naast het dierenasiel, duurzaamheid en vergrijzing.

Aan het debat doen lijsttrekker Paul Dirkse van D66 Leiden, fractievoorzitter Frederik Zevenbergen van de VVD Leiden, PvdA-raadslid Anna van den Boogaard, GroenLinks-raadslid Jos Olsthoorn, SP-fractievoorzitter Julian van der Kraats, lijsttrekker Pieter Krol van de ChristenUnie, lijsttrekker Martine van Schaik van de Partij voor de Dieren en lijsttrekker Maarten Kersten van de Partij Sleutelstad mee. Debatleider is Rolf Marselis.

Het debat begint vanavond om 20.00 uur in het Huis van de Buurt aan de Trix Terwindtstraat 4. De zaal gaat om 19.30 uur open.

Het debat wordt live uitgezonden via de Facebook-pagina van Sleutelstad

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×