(Foto: PR).

HSP Café voor High Sensitive Persons

Auteur dr. Anke Weber Smit organiseert volgende week een bijeenkomst voor hooggevoelige mensen in de Rijnsburgse Indoor volkstuin. Het HSP Café (high sensitive person) is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen en de onderlinge banden te versterken.

Naast de bijeenkomst in Rijnsburg is er aan het café ook een workshop in natuurvoedingswinkel Albion verbonden. Albion is gevestigd aan de Terweeweg in Oegstgeest.

Het HSP Café wordt gehouden op maandag 25 juni en begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Locatie is de Indoor volkstuin Rijnsburg aan het Kanaalpad Noord West 1 in Rijnsburg. De kosten bedragen 7,50 euro. Dat is inclusief thee en iets lekkers.

Advertentie

Maatschappij Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×