Incluzio wint aanbesteding sociaal werk Leiderdorp

De gemeente Leiderdorp heeft vandaag de aanbesteding ‘Samen Leiderdorp – een goede basis‘ definitief aan Incluzio B.V. gegund. Het gaat om het organiseren van delen van het welzijnswerk in Leiderdorp waaronder in elk geval het ouderen- en jongerenwerk vallen. Ook vluchtelingenondersteuning, delen van de Wet maatschappelijke ondersteuning en het organiseren van activiteiten die bijdragen aan het welzijn van alle inwoners van Leiderdorp worden de komende jaren uitgevoerd door Incluzio.

“Incluzio B.V. gaf met haar inschrijving blijk van een stevige visie en een frisse eigentijdse blik”, zo meldt de gemeente Leiderdorp in een toelichting op de gunning. Met de opdracht wil de gemeente een samenhangend, dekkend aanbod dat wordt georganiseerd door één herkenbare partij die verantwoordelijk is voor het bieden van passende hulp en ondersteuning aan alle inwoners. De overeenkomst gaat in per 1 januari 2019.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×