(Foto's: Chris de Waard).

Verdachten moord Stevenshofdreef blijven langer vast zitten

De voorlopige hechtenis van de twee mannen die eerder deze week werden gearresteerd wegens mogelijke betrokkenheid bij de dood van de maandagavond gevonden dode vrouw is met veertien dagen verlengd. De rechter-commissaris heeft dat vandaag besloten.

Het ontzielde lichaam van de vrouw van wie de identiteit nog niet bekend is gemaakt, werd maandagavond gevonden in een slootje bij de Stevenshofdreef ter hoogte van de Groote Vink. De dagen erna deed een Team Grootschalige Opsporing van de politie onderzoek in de omgeving van de vindplaats.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Moord Stevenshofdreef


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×