Ondernemersdag071 in teken van groei in de regio

De zevende editie van Ondernemersdag071 staat in het teken van groei in de regio. Het evenement vindt plaats op dinsdag 9 oktober van 15.30 tot 19.30 uur in Congrescentrum ECC bij Holiday Inn in Leiden. De ondernemersdag is een initiatief van gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio.

Het MKB is met voorsprong de groeimotor van Nederland, maar het blijkt dat een kleine kopgroep bijna alle groei voor zijn rekening neemt. Negentig procent van de MKB-ondernemingen groeit niet of nauwelijks. Ondernemersdag071 wil stimuleren dat ondernemers in de regio een community vormen en elkaar helpen te groeien.

Inspiratiesessies, afwisselende 071Talks in het plenaire programma en een actieve netwerkborrel vormen het programma waarin ondernemers met elkaar in contact worden gebracht. Ook is er voor het eerst een netwerkdiner.

Ondernemersdag071
Ondernemersdag071 is in 2013 opgezet door Rabobank Leiden-Katwijk om ondernemerschap in de regio te stimuleren. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een samenwerking tussen verschillende partijen. In voorgaande edities kwamen onderwerpen aan bod zoals de woningmarkt, regiomarketing, duurzaam ondernemen, onderwijs en arbeidsmarkt, digitalisering en mobiliteit.

Advertentie

Economie Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×