(Afbeelding: Spin Master PAW Productions Inc.).

Meet en Greet met Chase en Marshall op zaterdagmarkt

Alle bezoekers van de centrummarkt kunnen aanstaande zaterdag op de foto met Chase en Marshall. Dan komen de levensgrote poppen van de bekende figuren van Nickelodeon naar de markt in Leiden. Van 12.00 uur tot 16.00 uur gaan de twee populaire helden van de televisiezender met iedereen op de foto.

Leiden heeft elke week verschillende markten. Naast de woensdag- en zaterdagmarkt op en rond de Botermarkt en de Nieuwe Rijn, staan de marktkooplui elke dinsdag op het Bevrijdingsplein bij winkelcentrum De Luifelbaan in Leiden Zuid-West, op donderdagen bij winkelcentrum De Stevensbloem in de Stevenshof en elke vrijdag bij winkelcentrum De Kopermolen in de Merenwijk.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×