(Foto's: Chris de Waard).

Feestverlichting hangt weer in centrum van Leiden

Terwijl de mussen spreekwoordelijk nog dood van het dak vallen, maakt Leiden zich alweer op voor de donkere dagen voor kerst. De afgelopen dagen is in het centrum de feestverlichting opgehangen en zijn ook de LED-lichtjes in de bomen rond de Nieuwe Rijn en de Botermarkt weer ontstoken.

Nog even en dan gaan ook de winterwonderweken weer van start met tal van activiteiten en evenementen rond de feestdagen met ook dit jaar weer een ijsbaan en drijvende kerstmarkt op de Nieuwe Rijn.

Voor die tijd komt eerst op zaterdag 24 november Sinterklaas aan in Leiden waarna de sint weer zijn intrek zal nemen in het Huis van Sinterklaas in De Waag. Op 28, 29 en 30 november ligt Pakjesboot 12 weer in de Haven en kan iedereen de beroemde boot van sint bezoeken.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×