(Foto: PR/Sligro).

Sligro Leiden omgebouwd tot tijdelijk proeflokaal

De Sligro vestiging aan de Rooseveltstraat wordt morgen ingericht tot proeflokaal. Tijdens het evenement Proef Sligro Leiden kunnen alle klanten van Sligro kennis maken met de unieke producten en tientallen demonstraties en proeverijen bijwonen. Het evenement duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Met Proef Sligro Leiden kunnen klanten kennis maken met nieuwe producten. Speciaal voor deze gelegenheid is de vestiging geheel ingericht als proeflokaal. Leveranciers en medewerkers zijn aanwezig om bezoekers te inspireren, maar vooral om producten te laten proeven.

Wat je kunt verwachten
  • Proef en ervaar het beste uit Sligro’s eigen assortiment
  •  Vele smaakvolle demo’s en proeftafels
  •  Compleet assortiment, scherp geprijsd
  •  Ontdek de exclusieve voordelen
Advertorial Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×